Modalitati de promovarea  televizoarelor ledPromovarea unui produs poate fi destul de simpla, insa problema apare atunci cand trebuie sa-l promovam pe nisa lui si totodata, prin promovarea pe care o facem, produsul respectiv sa ajunga mai sus decat sunt celelate produse de pe piata, indiferent daca ne referim la televizoare led ieftine sau nu, conform Dwyn.ro .

Ca modalitati principale de promovare, putem avea in vedere urmatoarele trei solutii: promovarea prin intermediul companiei, promovarea prin intermediul clientilor, promovarea prin intermediul altor companii si promovarea prin intermediul concurentei.

make money with your web site

Promovarea prin intermediul companiei. Fiecare companie cu vechime isi poate promova usor produsele pentru ca vechimea inseamna experienta dar in acelasi timp inseamna si imagine. Imaginea pe care compania dumneavoastra o are pe piata poate insemna foarte mult, indeajuns de mult incat sa puteti urca un produs abia aparut in clasamentul primelor 10 produse de pe piata doar prin simpla anuntare a acestuia sau si mai bine prin intermediul unei campanii datorita careia pretul produsului respectiv sa fie redus cu un anumit procent.

[adsenseyu1]

Promovarea prin intermediul clientilor. Clientii dumneavoastra reprezinta o buna modalitate de promovare a produselor pe care le doriti in prim plan, astfel ca exista mai multe modalitati de promovare a produselor. De exemplu, atunci cand un va intalniti cu un client sau cand pur si simplu clientul respectiv vine in showroom pentru a cere informatii despre un anumit produs ii puteti spune ca aveti in oferta un anumit produs ( mai exact televizorul pe care doriti sa-l promovati ) si ca acesta apartine si unei campanii.

Pentru a atrage clientul sa raspandeasca vestea, prin campania respectiva ii puteti implica prietenii in felul urmator: „ in cazul in care achizitionati un astfel de televizor, la orice al doilea produs achizitionat aveti parte de o reducere de 15% ”, in acest fel clientul respectiv se va simti responsabil sa impartaseasca mai departe ideea respectiva.

Promovarea prin intermediul altor companii. O modalitate buna, insa trebuie sa tinem cont de nisa pe care se afla compania respectiva. In mod sigur o promovare prin intermediul concurentei pare imposibila, insa sunt companii ce fac parte din concurenta ce ar fi capabile de promovarea unui produs al unui alt producator, insa compania respectiva in mod sigur se alfa la inceput de drum.

In cazul in care vreti sa va promovati produsul prin cadrul altei companii, acesta promovare este posibila in peste 90% din cazuri doar cu o investitie financiara, iar in cazul de fata, cand promovam un televizor led, compania respectiva ar putea fi un producator de calculatoare sau un producator de sisteme audio. Pe scurt, compania respectiva trebuie sa produca ceva ce are legatura cu ceva ce dumneavoastra promovati, in caz contrar promovarea nu va avea succes.

[adsenseyu1]

Sunteti producator si cautati noi metode de promovarea a produselor proaspat fabricate? Puteti alege una din variantele de mai sus si s-o implementati cu usurinta, insa recomandat ar fi sa le abordati pe toate trei pentru ca fiecare are beneficiile sale. Tototdata, pentru un producator cu vechime, solutionarea ar putea veni din partea unui specialist de marketing, el fiind, din perspectiva dumneavoastra, omul potrivit la locul potrivit.


Noile stiri despre televizoarele Led :

1. Cercetătorii avertizează: Tehnologia LED poate distruge ochii
2. Samsung câştigă 4 premii TIPA pentru camere şi dispozitive pentru imagini
3. Samsung: În 2013, la trei televizoare vândute, unul va fi smart
4. Următorul tău televizor va fi, cel mai probabil, acesta. Cât costă modelele disponibile în România

Be Sociable, Share!