Avantajele unei biciclete pliabile dhsUnele biciclete pliabile sunt destul de bune pentru distante lungi. Din pacate, cele mai multe dintre ele par a fi optimizate pentru distante scurte.

Bicicleta pliabila, serveste, de asemenea, ca o solutie la un set particular de probleme sau cerinte de echitatie. Acest gen de biciclete impun 35 – 70 % din spatiu de stocare, fata de o bicicleta normala. Acest lucru face ca depozitare la domiciliu si la birou mult mai usoara. O bicicleta compact este, de asemenea, mai usor de luat in excursii, fie intr-un portbagaj de masina, sau pe un tren sau autobuz.

make money with your web site

Aceate biciclete sunt construite din materiale durabile. Ele, de asemenea, tind sa adopte un design minimalist.  De exemplu, mai multe modele Brompton ofera doar trei viteze in convingerea ca pentru majoritatea navetistilor urbani, gama oferita de aceste unelte este mai mult decat suficienta si ca achita in greutate redusa.

Bicicletele pliabile vin intr-o varietate larga de forme, dimensiuni, greutati si “abilitatile de pliere”. .Bicicletele sunt modalitate foarte buna de a se potrivi exercitilor fizice regulate intr-un program agitat. Daca o bicicleta este mai usoara sau mai convenabil de a fi folosita si stocata, este evident motivul pentru care acesta va fi folosita tot mai des.

[adsenseyu1]

Multi dintre oamnei sunt constienti de beneficiile mersului pe biciclete: imbunatatirea sanatatii, scaderea poluarii, si asa mai departe.

In plus fata de aceste beneficii, biciclete pliabile au cateva avantaje unice fata de bicicletele non-pliabile.

Diferenta cea mai evidenta dintre bicicleta pliabila si cea standarc este ca bicicleta pliabila este mult mai usor de transportat si depozitat.

Buy and Sell text links

Bicicletele pliabile ofera patru avantaje principale fata de bicicletele conventionale:

1. Transport gratuit si nelimitat
2. Economie de spatiu
3. Ieftin de intretinut
4. Puteti calatori liber, fara restrictii

Ele, de asemenea, tind sa vina intr-o singura marime potrivita pentru întreaga familie, cu cateva ajustari rapide.

Biciclete cu rotile de 16 sau 18 inch au o gama mai limitata, dar cu anvelope potrivite ?i cele mai bune componente, sunt capabile sa parcurga 50-100 mile. In general, acestea sunt printre cele mai compacte biciclete si cel mai rapid de pliat.

[adsenseyu1]

Bicicleta pliabila 2024 6V model 2012 de la DHS este din otel, are componente Shimano: schimbatorul spate, pinionul si manetele schimbator. Aceasta bicicleta poate fi gasita pe site-ul Sportaddict.ro sau pe alte site-uri de comert online. Bicicleta este pliabila si are cadrul de 360 mm.

O bicicleta pliabila poate deschide cai de a calatori cu totul noi.

Be Sociable, Share!